Internationaal Futuretoernooi
1e Editie ITF Tennis Burgersdijk Tennis Rhijenhof
2 t/m 8 juli 2018

De nationale en internationale tennis(sub)top komt van 2 tot en met 8 juli 2018 naar Den Haag voor de eerste editie van het internationale ITF Tennis Burgersdijk Tennis Rhijenhof toernooi. Tijdens dit Futuretoernooi zullen spelers en speelsters met posities op de wereldranglijst tussen 150 en 500 zich tonen op de banen van Sportcentrum de Rhijenhof. Dit kunnen jonge aanstormende talenten zijn, maar ook oud toppers op de weg terug omhoog op de wereldranking.

Dit toernooi maakt deel uit van een reeks Nederlandse Futuretoernooien. In week 26 is de Future Tennis Alkmaar, in week 27 dus de Future Burgersdijk tennis Rhijenhof in Den Haag en week 28 de Amstelveen Future. Het Future toernooi in Breda hoopt op korte termijn ook positief nieuws te brengen voor een heren en dames evenement in week 25. Vier weken lang internationaal toptennis te bekijken dus in Nederland.

Zodra wij weten welke spelers en speelsters deel zullen gaan in juli nemen leest u dat uiteraard hier op deze site. We hopen uiteraard op mooie internationale namen maar zeker ook nationaal. Thiemo de Bakker was afgelopen september nog de grote man in de Sportcampus Zuiderpark tijdens de Davis Cup ontmoeting met Tsjechië. Samen met Robin Haase bracht hij Nederland terug in de Wereldgroep. We hopen hem te gaan zien tijdens onze Future.