Ben je tussen de 10 en 14 jaar en vind je het leuk om tijdens het Bict groep ITF The Hague 2023 ingezet te worden als ballenmeisje of jongen geef je dan nu op!! Ervaring als ballenmeisje of jongen is niet noodzakelijk. We zoeken ballenkids van dinsdag 4 juli tot en met de finale zondag 9 juli. Van dinsdag t/m vrijdag is het tijdstip vanaf 17.00 uur en op zaterdag en zondag vanaf 11.00 uur. Er zullen twee oefenmiddagen, nadere info volgt, worden georganiseerd voor degene die nog geen ervaring hebben als ballenmeisje/jongen. Vul onderstaand je gegevens in en wanneer je beschikbaar bent. Wanneer er teveel ballenkids zich aanmelden dan zal er een loting plaatsvinden.

Voor het vervoer van spelers/speelsters tijdens het Bict groep ITF The Hague 2023 zoeken we chauffeurs, die in beschikbare gestelde auto’s van de DAVO groep de internationale topspelers en speelsters kunnen wegbrengen en ophalen van het spelershotel/Sportcentrum. Vanaf zondag 2 juli t/m zondag 9 juli zoeken we chauffeurs die in de ochtend/middag of avonduren beschikbaar zijn. Vul onderstaand uw gegevens in en wanneer u beschikbaar bent om te rijden.

Wie zorgt ervoor dat de tennisbanen er perfect bij liggen tijdens het Bict groep ITF The Hague 2023? Vind jij het leuk om de banen tijdens en na de wedstrijden goed verzorgd te houden laat het ons weten. We zoeken baanpersoneel van zondag 2 juli t/m zondag 9 juli. Je kunt je opgeven voor een ochtend/middag of avondsessie. Vul onderstaand je gegevens in en wanneer je beschikbaar bent.

Vrijwilliger worden?

4 + 3 = ?